| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
Gile-MaN Ucenik

Pridružio: 17 Okt 2007 Poruke: 20 Lokacija: Sha underground/NS
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Chyllon Master

Pridružio: 26 Nov 2006 Poruke: 1363 Lokacija: Modricha
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
mc vuka Moderator

Pridružio: 30 Mar 2007 Poruke: 1609 Lokacija: stanici,CRO
|
Poslao: Pet Mar 28, 2008 11:47 am Naslov: |
|
|
| video je predug a neda mi se citat..pa ako neko moze reci od cemu se radi.. bio bi zahvalan..ono u krako |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Luxus Master

Pridružio: 28 Avg 2005 Poruke: 1868 Lokacija: Modriča RS
|
Poslao: Pet Mar 28, 2008 4:04 pm Naslov: |
|
|
Gledao sam 10-ak minuta prije i stvarno za nepovjerovati. Imam ograničen protok pa tako da nemogu odgledati čitav film. Ako ništa drugo koga zanima, ja bih preporučio da odgledaju isto desetak minuta da skontaju o čemu se radi, pa ko može neka gleda... _________________ *********************************
http://balkanhiphop.listen2myradio.com (od 21h svakim danom sem vikenda)
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Gile-MaN Ucenik

Pridružio: 17 Okt 2007 Poruke: 20 Lokacija: Sha underground/NS
|
Poslao: Ned Mar 30, 2008 8:11 am Naslov: |
|
|
imam ceo snimak da dvd-u. sve ono sto ima na tom snimku je jako strasno i daje za pravo coveku pravoslavcu i coveku koji uopste veruje u boga da pomisli da je smak sveta na pomolu... elem, ipak i oni koji ne veruju u boga ce se najeziti i zgranuti. Ceo film je pracen istorijskim cinjenicama i cinjenicama da zaista postoje zavete i da su teorije zavere, iako nekad pogresne, ipak jako opravdane. Na disku su snimci koji govore o masonima i o tome kako oni zele i svim sredstvima se sluze da upravljaju svetom. Postoji snimak na kom rokfelerov bivsi prijatelj prica sta mu je rokfeler pricao. Naime rec je o ugradjivanju cipova u ljudsko telo. Pitao ga je kako ce ovo postici a da se ljudi ne pobune. Rok je odg. putem medija ce lako zavesti ljude. Takodje mu je 11 meseci rekao za tornjeve blizance i tako to. Cip je vec izmisljen, u nekim nocnim klubovima ga daju na lakomislenost mladih da ce dobiti besplatan sex da nece cekati u redu... Zaqtim, u nekim amer firmama, obavezno je staviti cip da radnici ne bi bili otpusteni. Cip ide u glavu i ruku. U bibliji se kaze da ce se pojaviti zver na zemlji koja ce treziti da stavi svoj zig ljudima na telo i to bas na ruku i celo... Pise da ko joj se pokloni i pokori nikada nece zasluziti carstvo nebesko jer je svoju dusu dao djavolu... i jos mnogo toga... uglavnom i crkva je u svakom smislu i pogledu protiv ove pojave. _________________ Parkiracu te na znak zabranjenog parkiranja!!! |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Cvija (C-N-N) Moderator

Pridružio: 03 Dec 2006 Poruke: 1741 Lokacija: Modriča/Republika Srpska/Zg
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
bag Ucenik

Pridružio: 07 Dec 2007 Poruke: 27 Lokacija: D.V
|
Poslao: Ned Mar 30, 2008 1:57 pm Naslov: |
|
|
| Meni je davincijev kod bio uvjerljiv. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Vulgar Master

Pridružio: 29 Okt 2007 Poruke: 1023
|
Poslao: Ned Mar 30, 2008 3:05 pm Naslov: |
|
|
| Gile-MaN :: | | imam ceo snimak da dvd-u. sve ono sto ima na tom snimku je jako strasno i daje za pravo coveku pravoslavcu i coveku koji uopste veruje u boga da pomisli da je smak sveta na pomolu... elem, ipak i oni koji ne veruju u boga ce se najeziti i zgranuti. Ceo film je pracen istorijskim cinjenicama i cinjenicama da zaista postoje zavete i da su teorije zavere, iako nekad pogresne, ipak jako opravdane. Na disku su snimci koji govore o masonima i o tome kako oni zele i svim sredstvima se sluze da upravljaju svetom. Postoji snimak na kom rokfelerov bivsi prijatelj prica sta mu je rokfeler pricao. Naime rec je o ugradjivanju cipova u ljudsko telo. Pitao ga je kako ce ovo postici a da se ljudi ne pobune. Rok je odg. putem medija ce lako zavesti ljude. Takodje mu je 11 meseci rekao za tornjeve blizance i tako to. Cip je vec izmisljen, u nekim nocnim klubovima ga daju na lakomislenost mladih da ce dobiti besplatan sex da nece cekati u redu... Zaqtim, u nekim amer firmama, obavezno je staviti cip da radnici ne bi bili otpusteni. Cip ide u glavu i ruku. U bibliji se kaze da ce se pojaviti zver na zemlji koja ce treziti da stavi svoj zig ljudima na telo i to bas na ruku i celo... Pise da ko joj se pokloni i pokori nikada nece zasluziti carstvo nebesko jer je svoju dusu dao djavolu... i jos mnogo toga... uglavnom i crkva je u svakom smislu i pogledu protiv ove pojave. |
zvuci zanimljivo, pogledacu ovo kasnije malo |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
mc vuka Moderator

Pridružio: 30 Mar 2007 Poruke: 1609 Lokacija: stanici,CRO
|
Poslao: Ned Mar 30, 2008 3:21 pm Naslov: |
|
|
| zanimljivo ovo zvuci |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Cvija (C-N-N) Moderator

Pridružio: 03 Dec 2006 Poruke: 1741 Lokacija: Modriča/Republika Srpska/Zg
|
Poslao: Ned Mar 30, 2008 3:32 pm Naslov: |
|
|
al jbg ko ne zna cirilicu nek ne skida... _________________
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Vulgar Master

Pridružio: 29 Okt 2007 Poruke: 1023
|
Poslao: Sub Apr 05, 2008 10:45 pm Naslov: |
|
|
| ovo je sranje zivo, za ova 2h su se vise prosrali nego ja u celom zivotu...ode mi 2h zivota jebem ti pravoslavne extremiste... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|